Συγχαρητήρια!

Για να βρίσκεστε εδώ σημαίνει πως έχετε στα χέρια σας ένα αυθεντικό μπουκάλι PV BLOOD!

Σημαντικό:
  1. Το PV BLOOD φυλάσσεται και διατηρείται στο ψυγείο. Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε καλά και βεβαιωθείτε ότι το μείγμα είναι ομοιογενές.
  2. Το PV BLOOD είναι ασφαλές για χρήση στη στοματική κοιλότητα (mouth safe).
  3. Το PV BLOOD καθαρίζει από το 99% των υφασμάτων/επιφανειών, με ζεστό νερό και σαπούνι.
  4. Μετά τη χρήση σε σκληρές επιφάνειες όπως τοίχοι και πατώματα, ο καθαρισμός γίνεται πανεύκολα με νερό και/ή βρεγμένο πανί, χωρίς χρήση καθαριστικών προϊόντων με χλώριο. Σε περίπτωση που το αίμα ξεραθεί στην επιφάνεια, μετά από ώρες ή και μέρες, χρησιμοποιείστε καυτό νερό από βραστήρα. Αφήστε το να μουλιάσει, μέχρι να ενεργοποιηθεί ξανά το αίμα και να καθαρίσει το ίδιο εύκολα με πριν. Κρίνεται πάντα απαραίτητη μια δοκιμή, και δεν ενδείκνυται η χρήση του σε εξαιρετικά πορώδης επιφάνειες όπως αλουστράριστο ξύλο, τσιμέντο και συγκεκριμένοι τύποι μάρμαρου.
  5. Το PV BLOOD καθαρίζει ευκολότερα από κάθε άλλο αίμα της αγοράς. Μετά από χρήση σε υφάσματα, το ρούχο θα πρέπει να πλυθεί το συντομότερο δυνατόν με χλιαρό/ζεστό νερό και σαπούνι. Είτε στο χέρι, είτε στους 30 βαθμούς στο πλυντήριο. Για πλύσιμο στο χέρι, θα πρέπει να συνεχίσετε το στύψιμο έως ότου σταματήσει να εκκρίνει χρώμα.
  6. Το PV BLOOD έχει το κατάλληλο ιξώδες έτσι ώστε να στέκεται ρεαλιστικά πάνω σε δέρμα και επιφάνειες. Σε περίπτωση που θα επιθυμούσατε την αραίωση του, η κατάλληλη αναλογία είναι 50ml/lt (ένα σφηνάκι νερό ανά λίτρο αίματος). Παραπάνω ποσότητα νερού, θα καταστρέψει και την πυκνότητα και το χρώμα του. Η χρήση νερού στο μείγμα, μειώνει την διάρκεια ζωής του και το καθιστά ΜΗ ασφαλές για το στόμα.

Make a free website with Yola